محل تبلیغات شما
  1. برنج: ۴ پیمانه
  2. زعفران : ۳ قاشق غذاخوری به صورت دم کرده
  3. باقلا سبز : ۱ لیوان
  4. گوشت ماهیچه : ۵۰۰ گرم
  5. کره : ۵۰ گرم
  6. پیاز : ۲ عدد
  7. شوید خشک : ۱ پیمانه
  8. روغن مایع : به میزان کافی
  9. دارچین : ۱ قاشق چایخوری
  10. پودر گل سرخ : ۱ قاشق سوپ خوری
  11. هل : یک قاشق چای خوری
  12. ادویه ( نمک،فلفل سیاه،زردچوبه ) : به میزان دلخواه

طرز تهیه ته چین بادمجان و زعفران

حلوای رولی زعفرانی

طرز تهیه بورانی زعفرانی

قاشق ,۱ ,میزان ,ماهیچه ,یک ,خوریهل ,۱ قاشق ,به میزان ,سوپ خوریهل ,خوریهل یک ,یک قاشق

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها